Usluge kluba

Klub Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu nalazi se na adresi Frankopanska 5a/2.kat i otvoren je radnim danom od 17-21 h.

Koristimo ovu priliku zamoliti sve članove Društva da organizirana okupljanja (sastanci, predavanja, domjenci i sl.) najave barem tjedan dana unaprijed radi rezervacije određenih prostorija. Cijenjenje upite za rezervaciju prostorija molimo slati na e-mail Društva: dsnzagreb1919@gmail.com ili se informirati preko administrativnog tajnika Hrvoja Tadića na 095/8777-558. Ako se radi o okupljanjima koja nisu predviđena Statutom Društva, pa i kada su inicijatori članovi Društva, potrebno je ishoditi suglasnost Uprave Društva. Stoga, radi dobivanja takve suglasnosti, molimo da o svim relevantnim  podacima takvog okupljanja (tko saziva i kojim povodom) pismeno obavijestite Upravu Društva najkasnije deset dana prije predviđenog događaja. Bez suglasnosti u tim slučajevima, djelatnici Društva ovlašteni su uskratiti korištenje prostorija kluba.

Djelatnici Društva su ovlašteni također uskratiti korištenje prostorija Društva osobama koji nisu članovi Društva ako u prostorije nisu došli kao gosti prisutnog člana(ice) Društva.

Klub se može koristiti za:

  • znanstveno ili stručno predavanje ili skup ( okrugli stol, seminar i sl);
  • koncerte, predstave, izložbe i sl;
  • sastanke radnih tijela, uredništava i sl. stručnih udruženja;
  • sastanke organizacijskih odbora skupova, izložbe i sl.;
  • razgovore s uglednim gostima iz drugih sveučilišta i sl;
  • promocije knjiga, časopisa i drugih znanstvenih, stručnih, umjetničkih i muzičkih publikacija

 

Posjetitelji Kluba i sudionici skupova koji se održavaju u radno vrijeme Kluba imaju pravo koristiti usluge kuhinje Kluba.

Usluge Kluba plaćaju se prema cjeniku kojeg utvrđuje Upravni odbor Društva.