Donacije

KAKO DONIRATI DRUŠTVU

Doprinositi Društvu kao neprofitnoj udruzi koja nagrađuje znanstvenu i umjetničku izvrsnost i povezuje sveučilišne nastavnike i druge znanstvenike važno je iz više razloga. Prvo, ulaganje i promoviranje znanstvenih istraživanja i razvoja ključno je za napredak cjelokupnog društva. Sposobnost otkrivanja novih rješenja za izazove s kojima se suočavamo, od zdravlja do okoliša, ovisi o snažnom znanstvenom temelju. Naše Društvo potiče i nagrađuje izvrsne znanstvenike, čime pridonosi jačanju hrvatskog znanstvenog sektora. Drugo, ulaganje u umjetnost i kulturu također je važan dio cjelovito razvijenog društva. Pokazalo se da nagrađivanje izvrsnih umjetničkih ostvarenja u našem Društvu ima moć inspirirati, educirati i promicati empatiju. 

Osim toga, doniranje Društvu pomaže u identificiranju i podupiranju mladih talenata u području znanosti i umjetnosti, koji imaju potencijal za postizanje velikih stvari, ali često im nedostaje financijska potpora za razvoj i društveno prepoznavanje njihove izvrsnosti. Mi im pomažemo da ostvare svoj puni potencijal, što koristi ne samo njima osobno, već i cijeloj našoj zajednici. Pomažući u postizanju izvrsnosti u ovim područjima, doprinosimo stvaranju boljeg i naprednijeg društva za sve. Stoga, pozivamo pojedince i pravne osobe koji žele podržati djelatnost Društva da svoju donaciju izvrše uplatom na račun:

Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu

IBAN: HR9623400091110054279 (banka: Privredna banka Zagreb)

Opis plaćanja: “donacija”

Model: HR00

Poziv na broj: 1919

SWIFT/BIC: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)

Ukoliko želite da se Vaše ime istakne na popisu donatora, obavijestite nas o tome putem e-maila na dsnzagreb1919@gmail.com.