Poziv na prezentacije nagrađenih radova

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da kroz sljedećih nekoliko tjedana dođete na prezentacije ovogodišnjih nagrađenih radova mladih znanstvenika i umjetnika. Prezentacije će se održavati srijedama u 18 h u prostorijama Društva u Frankopanskoj 5a/2.kat. Popis ovogodišnjih laureata s naslovima njihovih radova možete pronaći OVDJE.

Prvi temin prezentacija bit će u srijedu 27.9.2023. u 18 h kada će nam svoje radove predstaviti:

Ana Najev, mag. phys. s radom iz polja fizike, doc. dr. sc. Bojan Žunar s radom iz polja biotehnologije te Mia Radović, mag. ing. biotechn. s radom iz polja kemije.

Drugi termin prezentacija bit će u srijedu 4.10.2023. u 18 h kada će nam svoje radove predstaviti:

dr. sc. Luka Petrović s radom iz polja računarstva te Ivan Karlo Cingesar, mag. ing. oecoing. s radom iz polja kemijskog inženjerstva.

Treći termin prezentacija bit će u srijedu 11.10.2023. u 18 h kada će nam svoje radove predstaviti:

Barbara Šlibar, mag. inf. s radom iz polja informacijskih i komunikacijskih znanosti, dr. sc. Igor Karlović s radom iz polja geologije, Maja Tabak Demo, mag. educ. lat. et hist. s znanstvenom monografijom iz polja povijesti te Ivan Jajić, mag. oec. s radom iz polja ekonomije.

Nakon svake prezentacije uslijedit će kratka rasprava. Cijelo događanje moderirat će prof. emeritus dr. sc. Mladen Franz, predsjednik Povjerenstva za nagrade.

Veselimo se Vašem dolasku.